26 tammikuuta, 2006

HOIDA POIS

Eteläisen Suomen atopiayhdistyksen jäsenkirje alkaa puheenjohtajan (syystäkin) närkästyneellä lainauksella:

"..lainaan tervehdyksessäni heti alkuun siekailematta Hyvä Terveys -lehteä, joka otsikoi: Tunnista ihottumasi ja hoida pois! Niin että uskothan sinä, että hoitamalla se lähtee pois se ihottuma, älä siinä turhaan kärvistele, vaan hoida sitä.
!
Kuten me atoopikot tiedämme, ihon säännöllinen hoito on edes jokseenkin siedettävän elämän a ja o. Ihon kunto toki vaihtelee, mutta kokonaan sitä ei voi unohtaa hyvinäkään aikoina."


Vielä puuttuisi, että Suomessakin alettaisiin tehdä tälläisiä listoja. Jäsenkirje muistuttaa tutustumiskäynnistä Hgin Suolahuoneelle 6.2., jossa jokaisella on mahdollisuus kokeilla suolahuonetta 4 hengen ryhmissä. Myös Atopialapsiperheviikonloppu on järjestetty Espoossa ajankohtaan 25.-26.2. Lisätietoja molemmista tapahtumista osoitteesta etelainen©atopialiitto.fi.

1 kommentti:

Pälli kirjoitti...

Hrrhjhgghhh!

Muistan olleeni kerran raivon partaalla, kun luin vuosia sitten Uutislehti 100:sta, jossa kerrottiin ihottuman vaikutuksia itsetuntoon selvittäneestä tutkimuksesta. Toimittaja kirjoitti hiukan hämmästyneeseen sävyyn, että ihottumaiset kokevat ihottuman vähentävän viehätysvoimaansa...

Aijaa! Kuinka yllättävää! Kai se nyt on %/&%¤ selvä, että kun yhteiskunnallinen normi vaatii vaalimaan ulkonäköään, niin..

Suolahuone?